Побутовим споживачам

На Чернігівщині почали відключати боржників від електропостачання

У вересні більше 1200 споживачів будуть відключені від електропостачання за борги. Це переважно споживачі, які мають заборгованість більше ніж 3 місяці та загальною сумою боргу від 1000 гривень.  

Споживачі систематично накопичували борги. За весь період дії карантинних обмежень на відключення, населення заборгувало за спожиту електроенергію більше 120 мільйонів гривень.  

З 19 серпня в Україні офіційно зняли зоброну на відключення споживачів. Про це ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» неодноразово попереджало і закликало боржників терміново погасити заборгованість за спожиту електричну енергію. З початку вересня Товариство розпочало кампанію знеструмлення боржників.

Якщо ж Вас таки відключили від електропостачання, відновлення живлення може бути довготривалим. Споживач спочатку має в повному обсязі оплатити наявну заборгованість, потім звернутися до свого ЦОК за рахунками на оплату послуг з відключення і відновлення електропостачання та оплатити ці рахунки. В залежності від технічних умов вартість повторного підключення електроенергії може становити від 600 до 2000 грн. Відновлення електропостачання здійснюється протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості.

Тож, щоб не мати клопоту та додаткових витрат, сплачуйте за послуги вчасно та в повній мірі! Якщо ж, у зв’язку із життєвими обставинами, Ви наразі не маєте можливості сплатити повну суму боргу, Ви можете укласти договір про реструктуризацію. Для цього зверніться до найближчого Центру обслуговування клієнтів. У договорі реструктуризації буде визначено строки та щомісячний розмір платежів для погашення заборгованості.

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет