Діяльність компанії

Чому споживачам необхідно звірити персональні дані?

Україна нині активно готується до запуску єдиної енергетичної бази, яка має назву Datahub. Це централізована інформаційно-комунікаційна платформа призначена для обміну даними комерційного обліку.

Створення Datahub передбачено Законом «Про ринок електроенергії» та Кодексом комерційного обліку і має на меті сприяння прозорості відносин між учасниками ринку.

Для уникнення помилок при здійсненні нарахувань, кожен споживач обов’язково має звірити з постачальником персональну інформацію, зокрема, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код), а також серія і номер паспорта особи, з якою укладено відповідний договір. Звірити дані необхідно як побутовому, так і юридичному споживачу.

Закликаємо споживачів, хто ще не звірив свої дані, якомога швидше провести звірку. Це займає всього кілька хвилин, але вбереже Вас потім від зайвих проблем, пов’язаних з нарахуваннями та ідентифікацією споживача.

Які дані необхідно звірити з ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ»?

Звірити дані можна під час особистого візиту до найближчого Центру обслуговування клієнтів. Адреси та номери телефонів можна знайти за посиланням 

Також звірити дані можна за телефонами Інформаційно-консультаційного центру – (0462) 654-664 або за номером Кол-центру (0462) 94-15-00.

Побутові споживачі та ФОПи мають надати наступні дані:

Інші юридичні споживачі:

 

Зробіть звірку заздалегідь аби потім не витрачати на це дорогоцінні хвилини Вашого часу!

23.01.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет