Діяльність компанії

Енергетики вдосконалили свої знання з надання домедичної допомоги

Медики Чернігівського обласного центру екстренної медичної допомоги провели теоритично-практичний курс з надання домедичної допомоги серед працівників ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ». В умовах російської агресії питання порятунку життя людей відіграє важливу роль. А тому необхідно знати алгоритм дій, щоб мати змогу надати допомогу постраждалій людині.

«Навички першої домедичної допомоги часто є дуже необхідними не лише під час війни, але передовсім у звичайних умовах – під час нещасних випадків серед населення. Дуже важливим є оперативне реагування на травми різного ступеня важкості та вміння надати першу домедичну допомогу ще до приїзду медиків та карети швидкої допомоги, бо навіть за лічені хвилини можна врятувати життя людини», - кажуть організатори навчань.

Учасники тренінгу самостійно відпрацювали прийоми надання допомоги потерпілому з втратою свідомості, зупинкою серця та порушенням дихання, нападом епілепсії, а також артеріальною та венозною кровотечею. Окрім цього, учасники тренінгу отримали безцінні навички надання домедичної допомоги при різних видах травм та поранень.  

Подібні навчання енергетики вже проходили раніше. Знання з домедичної допомоги дуже необхідні як при виконанні службових обов’язків, так і в повсякденному житті. Однак в умовах війни вони набувають нового змісту.

«Головне під час будь-яких нещасних випадків, воєнних дій чи надзвичайного стану важливо зберігати спокій та вміти вчасно й правильно зреагувати на виклики й ситуацію, в якій може опинитись кожен з нас», - кажуть медики.

19.08.2022

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет