Діяльність компанії

Сплачений рахунок за електроенергію – це Ваша підтримка економіки країни у воєнний час!

Доки наші бійці тримають оборону, енергетики забезпечують надійний захист на енергетичному фронті та продовжують всіма силами підтримувати економічне становище країни. А значить, ми на крок ближче до перемоги!

Кожна сплачена гривня – це податки до бюджету, безпечна та безперебійна робота електричних мереж, генерація нової електроенергії, закупівля необхідного ресурсу та підтримка роботи тисяч енергетиків, які працюють цілодобово у надскладних умовах. 

Тож споживачі, які продовжують сплачувати за спожиту електроенергію, у такий не простий для країни час,  роблять свій внесок у підтримку економіки держави!

«Фахівці ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» щоденно закуповують необхідні обсяги електроенергії на ринку. Ми працювали під час бойових дій та продовжуємо працювати аби забезпечити стратегічно важливі підприємства та оселі споживачів електроенергією.

Через низький відсоток розрахунків юридичних та побутових споживачів, ми не можемо сплачувати АТ «Чернігівобленерго» за послуги з розподілу електроенергії в повному обсязі. Через це енергетики компанії не матимуть можливості проводити ремонт ліній електропередач, які були пошкоджені в наслідок обстрілів. А значить, дехто зі споживачів залишиться без світла.

Тому для стабільної роботи Ваших підприємств, бізнесів, а також для забезпечення Ваших осель електричною енергією необхідно продовжувати сплачувати за послуги. Адже сплачений рахунок – це Ваша особиста підтримка держави у воєнний час», - каже директор ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» Роман Гамениця.

 

Нагадуємо, рахунки для побутових споживачів можна отримати в Особистому кабінеті «E-svitlo», а також здійснити оплату за спожиту електроенергію.  Для розрахунків нині радимо користуватись онлайн-сервісами, посилання на всі можливі способи оплати в Інтернеті можна знайти на сайті Товариства.

Юридичні споживачі можуть отримати актуальні рахунки у Центрах обслуговування клієнтів. Наразі всі ЦОК вже відновили прийом споживачів. Закритим досі залишається Ріпкинський ЦОК.

Дякуємо споживачам за свідому позицію та вчасну оплату. Разом до перемоги!

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет