Побутовим споживачам

В банківських додатках та платіжних сервісах оновлена інформація про нарахування за березень

В умовах воєнного стану найкращий варіант сплачувати за спожиту електроенергію за допомогою електронних сервісів ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ». Товариство оновило інформацію про нарахування за березень у банківських додатках, платіжних онлайн-сервісах та Особистому кабінеті «E-Svitlo», тому побутові споживачі можуть вільно сплатити за послуги.

Ми розуміємо, що чимало клієнтів на сьогодні опинились у скрутних життєвих обставинах і не мають можливості розрахуватись. Інформуємо також, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.03.2022 № 206 "Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану", забороняється:

- нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги;

- припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх неоплати або оплати не в повному обсязі.

За можливості сплачуйте рахунки за електричну енергію, адже кожна гривня нині йде на закупівлю нового ресурсу, а також на обслуговування магістральних та розподільчих мереж. Сплачений рахунок за електроенергію – це великий внесок в надійну роботу всіх ланок енергетичної галузі.

Перевірити стан особового рахунка, а також провести оплату можна в декілька способів:

Особистий кабінет «E-Svitlo» https://cn.e-svitlo.com.ua/

Мобільний додаток «E-Svitlo Chernihiv» https://play.google.com/store/apps/details...

Платіжні сервіси:

Інтернет-банкінг:

Зберігайте посилання на сервіси оплати та допоможіть сплатити рідним.

Все буде Україна!

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет