Діяльність компанії

ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» продовжує роботу в умовах воєнного стану!

Сьомий тиждень збройної агресії РФ проти України. За інформацією ДП «Оператор ринку» торги електроенергією на ринку «на добу наперед» і внутрішньодобовому ринку відбуваються у штатному режимі. ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» також продовжує надавати послуги з електропостачання споживачам області.

Щодня наші фахівці закуповують необхідні обсяги електричної енергії на ринку аби забезпечити стратегічно важливі підприємства та домівки споживачів світлом.

ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» вдячне своїм клієнтам за те, що навіть в умовах війни деякі споживачі сумлінно сплачували за спожиту електроенергію. Компанія просить споживачів за можливості продовжувати здійснювати платежі за комунальні послуги та передавати показники лічильника. Кожна гривня нині вкрай важлива для зміцнення енергетичного фронту.  

Рахунки для побутових споживачів можна отримати в Особистому кабінеті «E-svitlo». Нагадуємо, що за допомогою Особистого кабінету можна також здійснити оплату за спожиту електроенергію. Для розрахунків нині радимо користуватись онлайн-сервісами, посилання на всі можливі способи оплати в Інтернеті можна знайти на сайті Товариства.

Бережіть себе та близьких! Все буде Україна!

 

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет