Побутовим споживачам

Більше 3 тисяч боржників отримали попередження про знеструмлення

З 23 грудня Чернігівщина перейшла до «жовтої» карантинної зони. Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Таким чином, з моменту встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, була скасована заборона на знеструмлення побутових споживачів через заборгованість, яка діяла  лише на період  «червоного» рівня карантину.

ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» розпочало процедуру зі знеструмлення боржників. На сьогодні більше 3 тисяч споживачів, які мають заборгованість, отримали листи-попередження із зазначенням в них суми боргу та запланованої дати відключення.

Відключення  електропостачання  несе за собою не тільки побутові незручності, але й додаткові фінансові витрати.  Адже, окрім боргу,  споживачу потрібно буде оплатити послугу повторного підключення (від 600 грн) і чекати  чергу на  відновлення електропостачання 3-5 робочих днів

Уникнути відключення цілком можливо, навіть, якщо Ви вже отримали попередження. Для цього необхідно в повній мірі сплатити заборгованість за спожиту електроенергію та повідомити про це постачальника.

Важливо знати, що сплачені кошти надходять до Товариства протягом 3-5 днів в залежності від того, через яку організацію чи банківську установу здійснена оплата,  при цьому вихідні та святкові дні не враховуються. 

 

Дізнатись стан свого особового рахунку можна:

Сплачуй легко

Особистий кабінет