Відеоматеріали

Особистий кабінет «E-Svitlo» – сервіс, який завжди під рукою!

На сьогодні, понад 50 тисяч споживачів Чернігівщини користуються Особистим кабінетом «E-Svitlo» та ще 10 тисяч споживачів завантажили мобільний додаток «E-Svitlo Chernihiv» на свої смартфони.

У січні 2021 року ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» повністю оновило сервіс Особистий кабінет і презентувало новий універсальний онлайн-помічник для споживачів. Особистий кабінет «E-Svitlo» об’єднав у собі одразу декілька функцій - сервіс дозволяє користувачам самостійно отримати інформацію, яка зафіксована на особовому рахунку споживача, перевірити поточний баланс, внести показники лічильника, звірити історію платежів та зручно і швидко здійснити оплату.

Поступово, з врахуванням побажань користувачів, можливості сервісу розширювались та вдосконалювались. З’явилась функція повідомлення про тимчасове відключення електроенергії, можливість відмовитись від отримання паперового рахунка тощо.

За період роботи нового Особистого кабінету «E-Svitlo» кількість звернень споживачів до Центрів обслуговування клієнтів значно зменшилась, адже тепер можна вирішити всі питання самостійно. Особливо популярним цей сервіс став в період пандемії.

В Особистому кабінеті можна завантажити декілька особових рахунків. Тож, Ви можете допомогти рідним та близьким контролювати стан розрахунків та споживання електричної енергії.

Пройти реєстрацію в онлайн-сервісі можна за Посиланням.

Вирішуйте всі проблемні питання легко за допомогою Особистого кабінету «E-Svitlo»!

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет