Побутовим споживачам

До уваги побутових споживачів! При купівлі-продажу житла своєчасно актуалізуйте інформацію щодо боргів

Шановні споживачі! Нагадуємо Вам, що послуги з розподілу та постачання електричної енергії надаються згідно договорів на розподіл електроенергії та на постачання електроенергії.

Згідно з Правилами роздрібного ринку електроенергії (далі ПРРЕЕ, – ред.), важливо своєчасно повідомляти нас про будь-які зміни в Вашому житті, що можуть впливати на отримання послуг з електропостачання.

 

Зокрема, це стосується такої події, як купівля та продаж житла.

 

Товариство часто стикається з тим, що у зв'язку з переїздом чи зміною власності на нерухоме майно залишаються борги за електроенергію, що не сплачені попереднім власником помешкання.

 

Отже, при купівлі та продажу житла дуже важливо мати інформацію щодо наявності боргів за електроенергію за даною адресою.

 

Для цього Вам потрібно:

 

1. Дізнатися в Центрах обслуговування клієнтів Товариства про борги за спожиту електроенергію за відповідною адресою, якщо Ви покупець помешкання.

 

2. Надати новим власникам повну інформацію про стан оплати за електроенергію, якщо Ви продавець помешкання.

 

3. Переоформити договір на постачання електроенергії у відповідності з ПРРЕЕ.

 

4. При отриманні рахунків на оплату електроенергії перевірити свої персональні дані, що вказані в квитанції.

 

Вище зазначені кроки дозволять уникнути Вам будь-яких непорозумінь та забезпечать безперебійне постачання електроенергії до Вашої оселі.

 

Товариство просить своїх споживачів вчасно звертатися щодо приведення у відповідність договорів на постачання електричної енергії.

22.11.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет