Юридичним споживачам

Коли необхідно оголошувати закупівлю електричної енергії для потреб 2024 року?

Ціна закупівлі електричної енергії останнім часом суттєво зросла. Про це свідчать аналітичні дані сайту АТ «Оператор ринку». ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» радить замовникам, якщо в них планова потреба наступного року становитиме або перевищуватиме 100 тисяч гривень, замислитись над початком проведення відкритих торгів щодо закупівлі електроенергії.

 

Оскільки процедури проведення закупівель згідно Закону України «Про публічні закупівлі» (далі — Закон), з урахуванням особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою КМУ від 12.10.2022 № 1178 (далі — Особливості),  на момент дії воєнного стану займають певний час, то якщо ви досі не затвердили план, та не оголосили закупівлю, а розраховуєте постачання товару/послуг або виконання робіт за договором вже з початку січня - покваптесь.

 

Цей предмет закупівлі є одним з найбільш оскаржуваних, тому процедуру необхідно розпочинати заздалегідь, щоб своєчасно та в строк укласти договір про закупівлю.

 

Як визначити ціну, за якою потрібно оголошувати закупівлю електроенергії?

 

Аби визначити ціну,  з якою оголошувати закупівлю електричної енергії, необхідно:

 

 

 

Хто допоможе підготовити тендерну документацію?

 

У разі виникнення питань під час підготовки тендерної документації для проведення закупівлі електричної енергії на 2024 рік фахівці із публічних закупівель ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» з радістю нададуть кваліфіковану допомогу у вирішенні питань.

 

Для консультацій звертайтеся за телефоном: (0462) 654-615.

27.10.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет