Діяльність компанії

Неприємна новина для боржників: вартість повторного підключення побутових споживачів зросла на 30%

  Неекономна економія. «Безплатна» електроенергія коштуватиме боржникам набагато дорожче. Неочікувані фінансові витрати та марні сподівання – єдиний реальний результат для порушників Правил роздрібного ринку електроенергії. Адже електропостачання їм відновлять тільки після оплати заборгованості і витрат на повторне підключення. А вони з 4 квітня зросли аж на 30%. Вартість повторного підключення споживачів, відключених на ввідному пристрої з однофазним обліком перевищила 400 гривень з трифазним обліком зросла майже до 440 гривень. Споживачі, які були відключені на опорі повітряних ліній з однофазним обліком відтепер сплачуватимуть понад 1200 гривень і майже у 1900 гривень обійдеться повторне підключення для споживачів з трифазовим обліком.

  Відключення клієнтів-боржників тривають. Без нарахування за березень  заборгованість складає понад 59 мільйонів гривень. За цей час сума заборгованості зменшилася, бо відколи почали вимикати електрику частина споживачів розрахувалися за послуги. Постачання вже відновлено  617 абонентам. Попереджено про припинення електропостачання 1140 споживачів.

  Закликаємо боржників у найкоротші терміни врегулювати питання боргу та уникнути неприємних наслідків. В умовах воєнного стану стабільне постачання електроенергії є стратегічно важливою складовою функціонування державних установ, підприємств, об’єктів оборони та населення. Давайте разом підтримувати свою країну в тилу!

11.04.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет