Побутовим споживачам

ТОВ "ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ" закликає вчасно та в повному обсязі сплачувати за спожиту електроенергію, аби уникнути відключень

Шановні споживачі! Нагадуємо Вам, що 29 грудня 2023 року Кабінет міністрів дозволив відключення від електромереж боржників за спожиту електроенергію, що живуть в регіонах, в яких не ведуться бойові дії та які не перебувають під тимчасовою окупацією. Перші відключення на Чернігівщині почалися 22 січня 2024 року.

Цьому передувала компанія з інформування населення, зокрема тих споживачів, хто має заборгованість перед Товариством: люди отримували листи-попередження, де містилася інформація щодо суми боргу та попереджалося про те, що її можна погасити протягом 10 днів з моменту отримання листа.

На сьогодні ТОВ "ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ" обслуговує більше ніж 547 тисяч побутових споживачів Чернігівщини, з яких близько 47 тисяч мають проблеми з розрахунками за спожиту електроенергію і вже більше 800 споживачів, які мають значну або довготривалу заборгованість, були відключені. 

Товариство вкотре наголошує на тому, що найкращим варіантом для споживачів є не допускати відключень та своєчасно сплачувати за спожиту електроенергію. 

Також зауважимо, що повторне підключення до електромережі – це доволі тривалий процес. Вам спочатку доведеться в повному обсязі сплатити заборгованість, потім звернутися до Центру обслуговування клієнтів у Вашому районі за рахунками на оплату послуг з відключення та відновлення електропостачання та повністю їх оплатити. Після цього фізичне підключення абонента до мережі здійснюється протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості.

Тож закликаємо Вас вчасно сплачувати рахунки та підтримувати стабільність енергосистеми нашої країни, яка нині й так перебуває в досить тяжких умовах. Дякуємо за розуміння та співпрацю!

16.02.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет