Побутовим споживачам

До уваги побутових споживачів: компанія «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» нагадує Вам питання, з вирішенням яких ми Вам допоможемо

Шановні споживачі! ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» – це постачальник електричної енергії, який здійснює купівлю електричної енергії на сегментах ринку та продає її безпосередньо споживачу. Саме постачальник виставляє споживачу рахунок за спожиту електроенергію та приймає оплати.

Окрім цього, до функцій постачальної компанії входить надання інформації споживачам про нарахування та розрахунки, заключення договору про постачання електричної енергії.

Компанія «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» нагадує Вам коло питань, з вирішенням яких ми Вам допоможемо:

У разі розв’язання цих питань, для Вашої зручності ми маємо декілька каналів комунікації зі споживачами.

Наприклад, в Особистому кабінеті «E-svitlo» можна одразу дізнатись про стан рахунку та перевірити споживання. А на нашому офіційному сайті можна створити письмовий запит на офіційну адресу Товариства info@cn.enera.ua і отримати розгорнуту відповідь на Вашу електронну пошту.

Крім того, в Інформаційно-консультативному центрі вам по телефону допоможуть  уточнити суму до сплати, перевірити свою оплату, розібратися в рахунку, дізнатися про діючі тарифи на електроенергію та з’ясувати перелік документів для укладання, зміни чи розірвання договору.

Консультацію від співробітників Інформаційно-консультаційного центру Ви отримаєте за номером телефону (0462) 654-664 або можете надіслати письмове звернення на E-mail: ikts@cn.enera.ua.

Також до Ваших послуг з понеділка по суботу з 7:30 до 20:00 працює кол-центр. Звернутись туди  можна за багатоканальним телефоном (0462) 94-15-00.

Тарифікація дзвінків згідно з тарифами Вашого оператора зв’язку.

Також можна відправити листа на електронну пошту (вказати адресу): callcenter@cn.enera.ua

У Центрах обслуговування клієнтів (ЦОК) вам теж нададуть актуальну та кваліфіковану інформацію з вище зазначених питань.

Номери Центру обслуговування клієнтів саме у Вашому районі можна дізнатися за посиланням.

Інформацію щодо планових та аварійних відключень, передачі показів електролічильника,  а також щодо ремонтів лічильника ви можете отримати, звернувшись до операторів системи розподілу:

АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» - 0-800-210-310 або на офіційному сайті оператора;

АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» - (044) 465-42-42.

23.01.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет