Побутовим споживачам

До уваги споживачів приватних домогосподарств, у яких встановлені генеруючі установки!

Просимо Вас дотримуватися умов договору про купівлю-продаж електричної енергії за «зеленим тарифом» приватним домогосподарством.

Нагадуємо, що взаємовідносини між власниками приватних домогосподарств, які мають генеруючі установки, та ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» регулюються Договором купівлі-продажу електричної енергії за «зеленим тарифом», який є додатком до Договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг.

Під час аналізу погодинних обсягів відпуску електричної енергії  за серпень та вересень було виявлено перевищення обсягу відпуску в окремих годинах над встановленою потужністю, яка  не відповідає умовам Договору про купівлю-продаж електричної енергії за «зеленим тарифом» приватним домогосподарством.

Ми наголошуємо, що фактичний відпуск електроенергії не має перевищувати встановлену потужність, яка вказана в паспорті точок розподілу електричної енергії,  що, своєю чергою, є невід'ємною частиною договору про купівлю-продаж електричної енергії за «зеленим тарифом» приватним домогосподарством.

ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» просить Вас провести налаштування параметрів обладнання генеруючої установки, аби не допустити відпуску електричної енергії в обсягах, що перевищують встановлену потужність, яка зафіксована в паспорті точки розподілу електричної енергії.

 

Дякуємо за розуміння та співпрацю.

19.10.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет