Діяльність компанії

Рік нових викликів: ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» підсумувало роботу у 2022 році

Повномасштабне вторгнення росії вплинуло на всіх українців без винятку. Поки наші захисники боронять рідну землю, енергетична галузь оперативно реагує на всі зміни та успішно приймає всі нові виклики сьогодення.

ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» провело традиційну щорічну нараду, де підсумували результати роботи у минулому році.
«Безперечно 2022 рік був найскладнішим роком. Втім, навіть в умовах бойових дій, наші працівники продовжували виконувати свою роботу. Ми успішно виконували всі зобов’язання, покладені на нас як постачальника, і продовжуватимемо це робити далі",- зазначив директор ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» Роман Гамениця.
"Компанія продовжувала постійну роботу зі злісними боржниками. Так у 2022 році було відправлено більше тисячі позивних заяв. З рештою наших споживачів ми намагались знаходити спільну мову і укладали договори реструктуризації. Зараз всі мають розуміти становище країни і важливість постійної підтримки економіки у воєнний час. Вчасна оплата за електроенергію – це стабільна робота енергосистеми, закупівля матеріалів для відновлення мереж, оплата праці енергетикам!», - розповідає заступниця директора ТОВ "ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ" Леся Самовтор.
Товариство не тільки вдало справлялося з всіма викликами 2022 року, а й при цьому надавало постійну підтримку Збройним Силам України. Минулого року енергетики розгорнули власний центр допомоги: працівники компанії виготовляли окопні свічки, маскувальні сітки, а також збирали фінансову допомогу бійцям.
 
«Вся ця допомога була відправлена на фронт. Нині наш колектив щоквартально перераховує одноденну заробітну плану на потреби ЗСУ. Для наших споживачів ми створили куточок, де вони можуть зарядити мобільні телефони, у разі відключення світла. Зараз ми всі маємо згуртуватись і працювати разом заради Перемоги!», - каже директор ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» Роман Гамениця.

25.01.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет